Miksi Keltainen?

Kangaskauppa Keltaisen tarina alkaa syksyllä 2018, kun Muhoksella tuli kangaskauppa myyntiin. Vuorotyön tilalle halusin jotain luovempaa ja omaa taide ja käsityöalan koulutusta vastaavaa työtä. Keltainen kuvaa sitä iloa ja tyytyväisyyttä, mikä tuli elämääni selvittyäni vaikeasta masennuksesta. Vaikeuksien kautta löytyi jotain todella hyvää ja omaa.

Kiitos ihanasta lähetyksestä, kauniista verhoista ja tyynynpäällisistä ja tiskiliinasta!💛Laitan liitteeksi kuvan keittiön verhosta:)

Heli

Kankaat tulivat todella nopeasti ja ovat aivan ihania. Tilaan varmasti lisää, kun tarvetta onja löytyy sopivia kuoseja.Hyvä, että satuin löytämään teidät:)

Marja

Tämmöinen tehtiin kankaasta😊 

Anne

Verhoista tuli tosi hienot!

Marjatta

Tietoa meistä

Saara Teerijoki-Joensuu

Kangaskauppa Keltainen omistaja, myyjä, kurssittaja, ideoija, suunnittelija. Taiteen maisteri, tekstiiliala.

Kangaskauppa Keltainen on energinen kankaiden, lankojen, ompelun, neulomisen, kurssien yms. palvelun tarjoaja Muhoksella Oulun kupeessa. Nettikaupassa on koko ajan kasvava valikoima laadukkaita ja ihania kankaita ja lankoja.

Kangaskauppa keltaisesta löydät laadukkaat kankaat, ihanat erilaiset neulelangat, ompelutarvikkeet ja tarvikkeita sisustukseen ja askarteluun. Tarjoan ompelupalvelua niin korjausompelussa kuin sisustus- ja vaatetusompelussakin. Tervetuloa!💛

Sijainti

Kangaskauppa Keltainen sijaitsee kätevästi Valtatie 22 vieressä, Muhoksen keskustan tuntumassa. Tervetuloa!

Myymälä

Kellotie 1 Muhos

Avoinna

Tiistai 10.00-17.00

Keskiviikko 10:00-17:00

Torstai 10:00-17:00

Perjantai 10.00-17.00

Lauantai 9.00-14.00