FAQ

KYLPYTAKIT JA KYLPYPYYHKEET

Mikä koko minun tulisi valita?

Tarjoamme tällä hetkellä aikuisille kokoja XS/S-XXXL  ja lapsille koosta 86-92 kokoon 158-164. Löytääksesi oikean koon tutustu kokotaulukkoon. Mitoitus on aika reilu, mutta vastaavat kuitenkin sitä kokoa. Kysy neuvoa koon valinnassa saara@keltainendesign.fi. 

Jos olet kokojen välillä, mieti haluatko rennon vaatteen vai istuvamman. Mitoitus on aika reilu, joten pienempi koko yleensä on parempi. 

Venyykö tai kutistuuko kylpytakki käytössä?

Kylpytakin kangas on kudottua napakkaa vohvelikangasta. Se ei veny käytössä. Pesu kuumemmassa kuin 40 asteessa ja rumpukuivaus voi vähän kutistaa tuotetta. 

Onko kylpytakki kova? Imeekö kangas kosteutta? Kuivaako se nopeasti? 

Kylpytakin kangas on isoruutuista vohvelikangasta ja kankaan rakenne tekee siitä miellyttävän ja pehmeän iholle. Kankaan huokoisen rakenteen ansiosta se myös imee erittäin hyvin kosteuden. Kylpytakki ja kylpypyyhe kuivaavat melko nopeasti. 

Voinko vaihtaa väärän koon?

Kylpytakin koon voi vaihtaa veloituksetta. Muuten vaihto (pl. reklamaatio tulee asiakkaan maksettavaksi.) Ennen vaihtoa yhteydenotto saara@keltainendesign.fi. Lähetämme uuden kylpytakin, kun palautus saapuu perille. Kylpytakin tulee olla käyttämätön ja alkuperäiset laput paikoillaan. 

Ovatko Keltainen Design - tuotteet vastuullisia?

Pyrimme koko ajan tekemään vastuullisia valintoja koko tuotantoketjussa. Kylpytakeissa ja kylpypyyhkeissä käytetty vohvelikangas on 100 % puuvillaa, mikä on tuotettu Ökö-tex 100 Standardin mukaan eli siinä ei ole haitallisia aineita. Minimoimme kankaan hävikin tuotteita leikatessa. Leikkaamme useita kokoja yhtä aikaa, jolloin voidaan käyttää aikuisten koosta yli jäävä kangas lasten kokoihin. 

Minimoimme kuljettamisen kustannuksissa ja kuljetuksessa. Tällä hetkellä kankaat tulevat Euroopasta Muhokselle. Tuotteet valmistetaan Muhoksella ja tuotteet toimitetaan asiakkaalle kuljetusliikkeen kautta (tai asiakas noutaa Muhokselta). 

Pakkaamisessa emme käytä mitään ylimääräistä pakkausmateriaalia. Tuote laitetaan lähetyspussiin, joka on kierrätettyä muovia. Pakkauspussin voi kierrättää edelleen muovin kierrätyksessä. Tuotteissa on ainoastaan yksi riippulappu. 

Emme hävitä palautettuja tuotteita (joita on onneksi todella vähän) vaan tarkistuksen jälkeen tuotteet menevät uudelleen myyntiin. Kuvauksessa tai testissä olevat tuotteet myydään alennuksella. 

Miten kylpytakin saumat ommellaan?

Kylpytakin saumat ommellaan teollisuussaumurilla ja tikkaukset teollisuusompelukoneella. Sivusaumat ommellaan sekä saumurilla että ompelukoneella. Lisäksi vyölenkin kohta vahvistetaan edestakas ompeleella. Kylpytakki valmistetaan kestämään kovaa käyttöä pitkään.