Lähetys Suomessa 4,90 €. Ma-pe klo 9.30-16.30.

Tilausehdot

Kangaskauppa Keltainen (y-tunnus 2950614-4).  Verkkokaupasta voi tilata tuotteita joko rekisteröitymällä tai ilman rekisteröitymistä. Rekisteröityminen tai uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita mihinkään. Tuotteet sisältää 24 % arvonlisäveron. 

Kankaiden myyntiyksikkö on pääasiassa 10 cm eli 0,1 m. Eli jos haluat tilata metrin, tulee kappalemäärän olla 10 kpl. Kankaan tai muun metritavarana myytävän tuotteen tuotetiedoissa ilmenee jos myyntiyksikkö on metri.  Tilausvahvistus tulee automaattisesti sähköpostiisi. Jos ongelmia ilmenee, ole yhteydessä 0451762525 tai kangaskauppakeltainen@gmail.com.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7  

www.paytrail.com


Toimitustapa ja -kulut

Toimitamme tuotteet Postin tai Matkahuollon kautta. Voit myös hakea tilatut tuotteet Kangaskauppa Keltaisen myymälästä Kellotie 1 Muhos myymälän aukiolo aikoina. Tässä tapauksessa valitse toimitustavaksi Nouto.

Lähetyskulut ovat 4,90 e Suomeen. Jos haluat tilata muualle kuin Suomeen, olethan yhteydessä ennen tilausta sähköpostilla kangaskauppakeltainen@gmail.com

Kankaiden, neulelankojen ja ompelutarvikkeiden toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Kylpytakkien, torkkupeittojen, koristetyynyliinojen ym. Keltainen Design tuotteiden toimitusaika on 5-10 arkipäivää. Kannattaa olla yhteydessä sähköpostilla kangaskauppakeltainen@gmail.com, jos haluat kylpytakin esimerkiksi lahjaksi tiettyyn päivään mennessä tai mainitse asiasta tilauksen lisätiedoissa. Otamme toiveet huomioon.

Tuotteiden palautus

Asiakkaalla on 14 vuorokauden tuotteen vaihto- tai palautusoikeus. Tämä ei koske määrämittaan leikattuja kankaita ja muita metritavarana myytäviä tuotteita. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myytävissä edelleen. Tuotteen palautuksen kustannuksista vastaa asiakas. 

Kylpytakin koon valitseminen ei onnistu välttämättä oikein ensimmäisellä kerralla. Kylpytakin koon voi vaihtaa veloituksettomasti 14 vrk sisällä siitä kun tuote on saapunut asiakkaalle. Tuote tulee olla käyttämätön ja tuotteessa tulee olla alkuperäiset laput kiinni. Muista kuin väärästä koosta johtuva vaihto tulee asiakkaan maksettavaksi (pl. reklamaatio). 

Reklamaatiotapauksissa Kangaskauppa Keltainen vastaa palautus- tai vaihtokustannuksista. Palautus ja reklamaatioasioissa yhteydet sähköpostilla kangaskauppakeltainen@gmail.com