Lähetys Suomessa 6 euroa

Toimitusehdot

Kangaskauppa Keltainen (y-tunnus 2950614-4).  Verkkokaupasta voi tilata tuotteita joko rekisteröitymällä tai ilman rekisteröitymistä. Rekisteröityminen tai uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita mihinkään. Tuotteet sisältää 24 % arvonlisäveron. 

Kankaiden myyntiyksikkö on pääasiassa 10 cm eli 0,1 m. Eli jos haluat tilata metrin, tulee kappalemäärän olla 10 kpl. Kankaan tai muun metritavarana myytävän tuotteen tuotetiedoissa ilmenee jos myyntiyksikkö on metri.  Tilausvahvistus tulee automaattisesti sähköpostiisi. Jos ongelmia ilmenee, ole yhteydessä 0451762525 tai kangaskauppakeltainen@gmail.com.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7  

www.paytrail.com


Toimitustapa ja -kulut

Toimitamme tuotteet Postin tai Matkahuollon kautta tai tuotteet voi myös hakea Kangaskauppa Keltaisen myymälästä Kellotie 1 Muhos myymälän aukiolo aikoina. Toimitustavaksi valitaan nouto.

Lähetyskulut ovat 6 e Suomeen. Jos haluat tilata muualle kuin Suomeen, olethan yhteydessä ennen tilausta sähköpostilla kangaskauppakeltainen@gmail.com

Kankaiden, neulelankojen ja ompelutarvikkeiden toimitusaika on 2-5 vrk. Kylpytakkien, torkkupeittojen, koristetyynyliinojen ym. Keltainen Design tuotteiden toimitusaika on 5-10 vrk. 


Tuotteiden palautus

Asiakkaalla on 14 vuorokauden tuotteen vaihto- tai palautusoikeus. Tämä ei koske määrämittaan leikattuja kankaita ja muita metritavarana myytäviä tuotteita. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myytävissä edelleen. Palautus ja reklamaatioasioissa yhteydet sähköpostilla kangaskauppakeltainen@gmail.com