Lähetys Suomessa 6 euroa
Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Kangaskauppa Keltainen on yrityksen Kangaskauppa Keltainen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Kangaskauppa Keltainen Y-2950614-4. Kellotie 1 91500 Muhos. Puhelin 0451762525. Kangaskauppa Keltainen pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Kankaissa myyntiyksikkönä on pääsääntöisesti 0,1 m eli 10 cm. 

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Chekout FInland Oy. Voit maksaa ostokset myös tilisiirrolla Kangaskauppa Keltaisen tilille.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Vaihtoehtoina on nouto myymälästä ja postitus.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Tämä ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita kuten kankaita, ompelutarvikkeita yms. Palautuksissa pyydetään olemaan yhteydessä Kangaskauppa Keltaiseen. 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Sähköposti kangaskauppakeltainen@gmail.com, puhelin 0451762525.